Shoppingtokig!

Senaste veckan har jag fått höstshoppingmani! Det enda jag vill göra är att köpa fina höstkläder och förbereda mig för den kommande säsongen av fantastiskt mode! Eftersom jag är student med väldigt begränsad ekonomi så måste man lära sig att shoppa i de billigare butikerna och hitta dom guldkorna som kommer se fantastiska ut hela hösten. Jag har varit runt på stan och hittat lite höstkläder som kommer se fantastiska ut med vår Fair Sex leggings!

Först och främst har jag införskaffat höstens boots, ett måste för att klara av hösten med stil. De är från Weekday och kostar endast 500 kr, ett riktigt kap! 

Dessa kan jag starkt rekommendera då de har en platå framme i skon och därför är väldigt sköna att gå i! Jag var väldigt skeptisk till om jag skulle kunna ’pull off’ ett par såna här boots men man måste våga ta ut svängarna lite och när jag har dom på mig så känner jag mig otroligt snygg faktisk.

Till dessa skor kan man ha allt, leggings (ett par Fair Sex leggings kanske?), kjol och jeans, man får bara styla på olika sätt och dom gå även att ha till vardags eller mer festliga tillfällen 🙂 Weekday har även mycket fina kläder just nu och till väldigt bra priser, ett tips är att gå och kolla in deras nya kläder för inspiration och höstkap.

Mycket av hösten handlar också om att vara bekväm och varm då kylar verkligen smyger sig på snabbare än vad man vill just nu. Därför har jag även införskaffat en tjocktröja i en fin höstig mörkröd färg från Gina Tricot, följ länken så kommer ni dit, dom har nu en onlineshop som är värd att spana in!

Hoppas det kan ge lite inspiration och glädje nu när hösten kommer, hösten är trots allt en fantastisk modesäsong med massa roliga kläder och skor så njut av hösten!

Matilda Öhlin Knutsson för RealStars

p.s. glöm inte att skriva på vår kampanj! Kram!

Be Sociable, Share!