Realstars uppvaktades av reklamtävling 48 h- WOW vi har 31 kampanjbidrag

Den 18 okt blev en fantastisk fest för Realstars och vår fråga att motverka sexuell exploatering. Realstars som organisation valdes ut för tävlingen 48 timmar där eleverna fick i uppdrag att ta fram en kampanj mot sexhandel som väcker uppmärksamhet och manar till eftertanke!

Det var över 30 arbetsgrupper bestående av media- och designstudenter, copywriter, art director, projektledare och designer, från hela Sverige som under 48 timmar engagerades för Fair Sex. Syftet var att ta fram idéer och förslag för att förändra attityder och värderingar om sexköp, framförallt hos män. Att få män att säga ifrån till män som köper sex!

Den 18 okt på EUs anti-traffickingdag var vi inbjudna till en spännande avslutningsfest där en erfaren jury från branschen korade årets vinnare.

Realstars är oerhört tacksamma för att vi fick möjlighet att samarbeta med många skapande studenter och vi är oerhört imponerade av alla 31 bidragen. Här ser ni en del av bidragen på Instagram. Uppmaningen var att bidragen skulle sätt ljuset på sexköparen.

Här ser ni första, andra och tredje priset. Och ett innovativt bidrag, the Daring Penguin som är ett nytt pris för studenttävlingen 2019 som gick till dem som inte är rädda för att göra något som känns lite risky. Gissa vilket?

Vi kommer lägga ut fler av kampanjerna länge fram!

 

Be Sociable, Share!