Realstars söker en kommunikatör på deltid

RealStars är en ideell organisation som har funnits sedan 2010. Vi jobbar både i Sverige och EU genom opinionsbildning, kampanj och utbildning för att motverka prostitution och människohandel.  Vi har fokus på det förebyggande arbetet och använder budskapet Fair Sex, sex på lika villkor och signalerar att sexköp innebär betalda övergrepp. Våra samarbeten finns inom näringsliv, skolor, idéburen sektor och bland myndigheter.

Vi söker en kommunikatör till RealStars utåtriktade kommunikation och kampanjer för ett ettårigt projekt. Du är drivande, kreativ och van vid att både utforma kommunikation, ta fram planer och kampanjer, både digitalt och för övrig media samt att genomföra och följa upp kommunikationsaktiviteter. Du har relevant utbildning och några års erfarenhet av operativt och strategiskt kommunikationsarbete och vana att projektleda insatser. Du är bekväm med relevanta program för att producera kommunikationsenheter för olika media.

Du kommer att vara med och bygga en digital plattform och arbeta nära verksamhetschefen och övriga medarbetare. Starkt engagemang för vår vision, ett Europa fritt från trafficking, är gemensamt för oss på RealStars. Det är meriterande med kunskaper inom hållbarhet och mänskliga rättigheter.

Vårt kontor är i Göteborg men placeringsort kan vara flexibel. Anställningen är på deltid, ca 40 procent under ca nio mån.

Låter det intressant?

Hör av dig med CV och personligt brev till malin@realstars.eu
, Malin Roux Johansson, senast 22 augusti. Läs mer om oss på www.realstars.eu

 

Be Sociable, Share!