RealStars fick stöd av Hildur och dess kunder

Hildur är en webbutik som jobbar etiskt, ekologiskt och ekonomiskt för hållbar konsumtion. Butiken valde att stötta RealStars och dess verksamhet mot trafficking och sex trafficking i samband med EU:s anti-trafficking dag 18 oktober. 20% av butikens intäkter gick till RealStars.

Butikens syfte var att sänka pengar till RealStars arbete mot trafficking vilket blir än mer högaktuellt då många människor är på flykt idag och kan riskera att bli offer för människohandlarna. Hildurs grundare Anna Gillholm fick svara på ett par korta frågor gällande kampanjen och vad de anser om RealStars arbete och vår kamp mot trafficking.

Varför valde ni att stödja RealStars?

Precis som alla andra så berörs man av rapporteringen från hur tufft det är för flyktingar idag. Vi beslutade i företaget att vi ville hjälpa till på något sätt. Eftersom folk på flykt är en målgrupp extra utsatta för trafficking kändes det som något vi ville hjälpa till att motarbeta. Och då jag känner Malin privat så vet jag också att pengarna används klokt.

Vad fick ni ut av kampanjen?

Vi tycker att det var positivt att vi kunde hjälpa till att sprida RealStars budskap i bland våra kunder via nyhetsbrev, Facebook och Instagram. Sextrafficking är en företeelse som man som ”vanlig” kvinna i 40-årsåldern inte stöter på. Även om man inte berörs personligen så är det något som nästan alla tycker är vidrigt och borde motarbetas på alla sätt som går. Vi är glada att vi kunnat bidra med en summa till Real Stars för deras arbete mot trafficking.

Varför är det en viktig fråga för ert företag?

Alla har makt att påverka så vår värld blir bättre – både privatpersoner och företag. Varje människa är unik och värdefull och ska kunna leva det liv som den vill. Ingen ska behöva slava för andra. Trafficking är en av de värsta formerna av maktutövande. Företag kan hjälpa till att uppmärksamma frågan och visa att det är något man starkt ogillar och vill motverka.

2.6

 

Be Sociable, Share!