Auktion på Tradera till förmån för arbetet mot trafficking – 8 oktober

Inför Eu:s anti-trafficking dag 18 oktober uppmärksammar Realstars det moderna slaveriet genom kampanjer, event och en auktion. Realstars står för en viktig och unik röst för att motverka efterfrågan genom Fair sex budskapet. Vi vill inspirera fler att säga Ja till Fair Sex och vägra acceptera sexhandel och andra former av sexövergrepp. Tillsammans med auktionen så tar många kända personer just nu ställning genom vår Fair Sex t-shirt och budskapet Fair Sex med #FORFAIR6

Auktion på Tradera
Den 8 oktober inleds auktionen på Tradera, där pengarna går oavkortat till det förebyggande arbetet mot trafficking. Många svenska artister och kända personer, så som Filip & Fredrik, Jens Assur, Jill Johnson, Håkan Hellström och Kapten röd stödjer initiativet genom att skänka någon sak , bok eller konst till auktionen. Det är med stor tacksamhet som vi presenterar vad dessa personer valt att bidra med. Auktionen hittar ni här.

Premiärbiljetter + träff med Filip och FredrikFilip & Fredrik
Den fantastiskt roliga underhållningsduon Fredrik Wikingsson och Filip Hammar som har bidragit till många skratt i tv-soffan skänker 4 biljetter till premiären av deras kommande biofilm. Som om detta inte var nog, har de som köper biljetterna även möjlighet att få en Björnkram av de båda med tillhörande selfiemöjlighet. Och vem vill inte ha det?

Signerad fotobok av Jens Assur Jens Assurs fotobok
Fotografen Jens Assur skänker en signerad kopia av sin fantastiska fotobok Africa is a great country. Boken visar oss det urbana Afrika på ett sätt som inte skildras i mediernas rapportering. Istället för katastrofer möter publiken en hyperurban livsstil. Vi får se konstnärliga skildringar av den snabba utvecklingen och förändringar som sker där just nu. Jens Assur beskriver boken: Vi matas ständigt med bilden av hur Afrika dör. Nu vill jag visa hur Afrika lever.

Signerad ”lifestylebok” av Jill Johnson Jill Johnson - Country cooking
Artisten Jill Johnson blev utsedd till årets kvinnliga programledare vid tv-gala Kristallen. Detta för succeprogrammet ”Jills veranda” som spelades in i Nashville. Nu skänker hon ett signerat ex av hennes nya ”lifestylebok” ”Country Cooking med Jill i Nashville” som både innehåller matrecept, Jills tips och upplevelser ifrån Nashville samt en unik CD ”Country Jam” som är liveinspelad i hennes studio hemma i Vänga.

Håkan på Ullevi – exklusiv signerad fotobok Håkan Hellstöms fotobok
Håkan Hellström skänker en exklusiv fotobok skriven av Sveriges främste musikjournalist Jan Gradvall tillsammans med Paul Hansen. Fotoboken signeras av Håkan med bilder från den historiska konserten på Ullevi den 7 juni. Håkan Hellström skrev musikhistoria med sina 69 349 fans. Det är det välrenommerade fotoboksförlaget Max Ström i Stockholm som ger ut boken i en upplaga på 14 607 exemplar, en siffra som visar datumet för Håkan Hellströms rekordkonsert på Ullevi. Fantastiska bilder!

Håkan Hellströms unika singel och numrerat konstomslag Håkan Hellström
Håkan Hellström skänker en unik singel i samarbete med konstnären Fänge som skapat ett lika unikt omslag till varje singel i en upplaga av 300 exemplar.
A-sidan innehåller ”Dom där jag kommer ifrån” som gått igenom Devil McDooms remixfilter och förvandlats till en psychig Madchesterdänga. B-sidan rymmer ”Det här är min tid pt.2” som tidigare inte varit tillgänglig på skiva. Konstnären Fänge räknas till en av våra främsta samtida moderna konstnärer och har under sin karriär ställt ut sin konst över hela världen.
Omslaget spelar i en klass för sig och är en riktig specialare. Varje omslag är numrerat och pryds av en unik bild av Jens Fänge, inget omslag är det andra likt.

Kapten Röds album och väska Kapten röd
”Den Svenska reggae-artisten Kapten Röd skänker exemplar av sina två grymma album. I hans första album Stjärnorna finns här från 2007 kan du lyssna på låtar så som ”Stjärnorna finns här” och ”Trasig”. Det senaste albumet Fläcken som aldrig går bort, nådde nr 4 på den svenska albumlistan och innehåller hitlåtar så som ”Ju mer dom spottar” och ”Saknade Vänner”.
Förutom att skivorna är en fröjd för örat så är dem även signerade! Dessutom skänker han en unik väska med Kapten Röd motiv, som man bara måste ha.

Biljetter till föreställningen KIDS av Peter och Anna 312480
Programledaren och journalisten Anna Mannheimer och komikern Peter Apelgren skänker 4 biljetter till deras geniala och genanta föreställning KIDS- ett barnsligt ämne på Draken i Göteborg. Det populära paret följer upp publiksuccén Gift- ett livsfarligt ämne med ännu en fantastisk föreställning. Kids är en föreställning om hur det är att ha, vara, vara utan, reta sig på, älska och göra barn.

Gåvopaket av Babben Larsson Babben Larsson Foto Stig Hammarstedt
Den varma och omtyckta komikern Babben Larsson skänker ett fantastiskt gåvopaket innehållandes ett inbundet signerat exemplar av hennes bok, Jag vägrar dö nyfiken. I boken reflekterar och funderar Babben över livets alla trivialiteter och med humor och värme får oss att skratta åt oss själva och allt mänskligt beteende. Gåvopaketet innehåller även 2 t-shirtar från ”Vad hände?-turnen” som beskrivits som ”klok, igenkännbar och lagom fräck”, en burköppnare och ett terminskort som ger gratis inträde på Sveriges mest kända stand-up krog Norra Brunn resten av hösten.

Hannah & Amandas kommande bok Hanna & Amanda

De talangfulla systrarna Hannah Widell och Amanda Schulman som tidigare gett ut böcker så som The Golden Year och Magisk sommar: mat och härligheter med Hannah och Amanda skänker nu två signerade exemplar av deras kommande bok Middagsparty. Detta är en fantastisk möjlighet där just DU kan vara den första att äga ett signerat exemplar av boken som kommer att lanseras i månadsskiftet okt/nov.

Teckning av Moley Talhaoui

Konstnären Moley Talhaoui skänker en teckning. Hans teknik snuddar vid ett naivistiskt, förmodernistiskt formspråk fast med en samtida, granskande blick med mörka undertoner. Hans verk, som speglar figurer och geometriska kompositioner, väcker många känslor. Nu kan även du äga en av hans verk.

4 exklusiva biljetter till Idolfinal
140304_idoljuryn_10ar_790

Idol är det populära underhållningsprogrammet som kommer hålla en stor del av den svenska befolkningen klistrad framför tv:n de kommande fredagarna. Tv 4 gör det nu möjligt att live få se de otroligt talangfulla idolerna, detta genom att skänka fyra biljetter till en av delfinalerna (ej slutfinalen). Men detta är inte allt. De som köper biljetterna får även en rundtur och träffa idolerna.

Middag med The Fooo
fooo24

The Fooo är gruppen som tog världen med storm med hitsingeln Kangaroos och som förband till Justin Beiber. 2014 har varit ett fullspäckat år för gruppen, med Sverigeturné, skivkontrakt i USA och ett flertal priser, bland annat Rockbjörnens pris för bästa livegrupp.
Nu har ett lyckligt fan möjligheten att äta middag med den populära gruppen i Stockholm.

The Fooo står för middagen men inte resekostnader till Stockholm.

Konst från mediagymnasiet
Samarbete med RealStars hösten 2014

”Vem köper sex? Matilda Sjöblom, Lisa Eriksson och George Persson riktar sig i sin kampanj mot sexköparen.”
Av: Matilda Sjöblom, Lisa Eriksson och George Persson.
RealStars besökte gymnasieelever på Mediagymnasiets fotoinriktning. Eleverna fick i uppgift att skapa bilder med syfte att motverka efterfrågan på sexuella tjänster och få fler att inse att efterfrågan är den största orsaken till att trafficking och sexhandel existerar. Resultatet blev starka foton, vars budskap berör. Köp elevernas känsloväckande konst och bidra till det förebyggande arbetet mot trafficking.

Konst från mediagymnasietSamarbete med RealStars hösten 2014

”Cassandra Karlsson och Sofia Modig begav sig till en nedlagd skola och fotograferade den utsatta personen i människohandelns klor.”
Av: Cassandra Karlsson och Sofia Modig.
RealStars besökte gymnasieelever på Mediagymnasiets fotoinriktning. Eleverna fick i uppgift att skapa bilder med syfte att motverka efterfrågan på sexuella tjänster och få fler att inse att efterfrågan är den största orsaken till att trafficking och sexhandel existerar. Resultatet blev starka foton, vars budskap berör. Köp elevernas känsloväckande konst och bidra till det förebyggande arbetet mot trafficking.

Be Sociable, Share!