Kampanjen For Fair Sex 2012

Planeringen och skapandet av årets kampanj är i full gång.

Kampanjen kommer att lanseras på Internationella kvinnodagen den 8:e mars och pågå fram till Anti trafficking- dagen den 18:e oktober. I år ska vi ha fler röster för Fair Sex än tidigare!

Kampanjen kommer att ligga ute på webben. Nytt för i år är att ni som vill bidra med förändring även kommer att kunna skriva i för att ni vill se våra snygga Legwear till försäljning i någon utav de stora butikskedjorna under 2012. Vi har i kontakt med modeskapare, bloggerskor och tjejtidningar upptäckt att det finns ett stort konsumentintresse för våra leggings. Genom konsumenttryck kan vi påverka modetillverkare att ta ställning för Fair Sex och stötta oss i lansering av vår produkt.

Då stora och mäktiga europeiska länder såsom Frankrike och Tyskland nu diskuterar lagändringar angående prostitution och trafficking är det extra viktigt att vi också är många privatpersoner som visar att vi står bakom lagar för Fair Sex, mot trafficking och sexhandel. Tillsammans kan vi påverka fler länder och fler parter att våga ta steget och förändra situationen i Europa.

Om utvecklingen fortsätter i den riktning som den gjort de senaste tio åren kommer Europa inte längre bara ha flest antal sexslavar per invånare, utan en sexhandel så normaliserad och accepterad att framtida generationer kanske riskerar att inte ens reflektera över de kriminella och fruktansvärda handlingar som ligger bakom dess existens.

Så var med när kampanjen drar igång om drygt två veckor. Tillsammans kan vi faktiskt påverka.

/Matilda och Malin for RealStars

Be Sociable, Share!