Göteborgskrogarna är med och bidrar till arbetet mot trafficking!

I samband med EU:s anti-traffickingdag den 18 oktober engagerade RealStars inte bara via nätet och Auktion mot trafficking och höll politikersamtal, vi samarbetade även i år med barer och restauranger längs andra långgatan i Göteborg! 

Detta år valde vi att ta fram ett nytt koncept som anpassades efter krogmiljöerna. 

Konceptet innebar att barer och restauranger valde en vara, till exempel en pommestallrik eller en alkoholfri drink, som kunden betalade genom att swisha RealStars istället för att betala i kassan. Med konceptet uppmuntrade ett flertal barer och restauranger sina gäster att swisha en summa till RealStars. Som tidigare år hade vi även dricks-konceptet, alltså att man som kund har möjlighet att swisha sin potentiella dricks till Realstars.  

Tack till alla barer, restauranger och caféer som var med oss på Andralånggatan och Järntorget, genom er har vi nått ut till kroggäster med vårt budskap om ökningen inom människohandel och att sexköpare finns bland oss. 

Trots de senaste två årens motgångar med pandemin så är vi så glada att dessa barer och restauranger ändå vill vara med och bidra. Vi vill rikta ett särskilt tack till Down Under Bar, 9:ans ölhall, Lucky Burger och Irish Embassy för årets engagemang!

 

Be Sociable, Share!