Gemensam kampanj mot trafficking inför 18 oktober

Den 18 oktober är det EU:s anti-traffickingdag och självklart vill RealStars tillsammans med besöksnäringen, som hotell, restauranger, caféer och barer uppmärksamma denna viktiga händelse och stå enade mot den organiserade brottsligheten.

Det vinnande konceptet är pågått i flera år, men nu kraftsamlar vi för den största kampanjen någonsin eftersom Sveriges sexköpslag fyller 20 år och det är värt att fira. Sexköpslagen är ett starkt verktyg i kampen mot sexuell exploatering genom att den bryter lönsamheten och står upp för de mest utsatta.

Två sätt att bidra: 

  • Delta i en spännande kampanj med innovativa coasters och bordspratare, som placeras ut i era lokaler i samband med anti-traffickingdagen (se ex i bild nedan).
  • Samla in pengar för att kunna sprida budskapet ännu mer, samt bidra till det förebyggande arbetet. Gärna genom att involvera era gäster och medarbetare och skapa kreativa lösningar, t.ex dricksa mot trafficking eller ha en insamlingsbössa.

Många hotell, kaféer och krogar har engagerat sig och står bakom kampanjens budskap: We don´t welcome human trafficking och We don´t serve sex buyers. Det är först till kvarn för de coasters och bordspratare som vi tryckt upp inför kampanjen.

Detta blir en win win för ALLA: 

  • Ett tydligt samhällsengagemang och ställningstagande 
  • Stärker ert varumärke genom att profilera i en högaktuell, livsviktig fråga
  • Exponering och uppmärksamhet via våra sociala medier och hemsida

Följ oss även på Facebook @realstars.eu och Instagram @realstars_eu och tagga oss i era bilder så vi kan visa upp att vi är många som tar ställning tillsammans under #forfair6 och #againsttrafficking.

Förra året hade vi runt fyrtio aktörer som var med i kampanjen och nådde flera tusen människor med vårt budskap och med er hjälp kan det bli fler i år.

Vill ni vara med? Hör av er till julia@realstars.eu eller via våra sociala medier.

Be Sociable, Share!