Först ut 2011- tre frågor till Samuel Garlöv

Turen går vidare till Samuel Garlöv som delar med sig av sin syn på livet i TRE FRÅGOR: Samuel är 27 år, bor i Stockholm och är grundade och driver bloggen Industribolaget – en stilblogg för killar och män. Kolla in den!

1- Vad tycker du är viktigt i livet?

Att min familj och mina vänner mår bra. Det är absolut viktigast! Sen tror jag de flesta av oss vill att det vi gör varje dag ska kännas meningsfullt på ett eller annat vis.

2- Vad skulle du vilja se mer av i samhället?

Att vi alla blir lite bättre på att ta hand om varandra. Och jag tror att vi svenskar kan bli bättre på att förstå att vi faktiskt har det ganska bra om man jämför med många andra och att vi ska ta tillvara på det. Vi ska inte missbruka det vi har.

3- Har ”Fair Sex” som begrepp den plats den förtjänar i samhället och vilka viktiga utmaningar ser du är kopplade till det?

Jag har nog inte hört begreppet ”Fair Sex” tidigare så jag vet inte riktigt vad jag ska svara. Men utmaningarna är många. Jag tycker inte man ska fastna i genusdiskussioner för ofta då de inte alltid är greppbara för så många. Mer vardagliga initiativ som tar sig ut i skolor och på arbetsplatser är att föredra, tycker jag.

Be Sociable, Share!