Lär känna Fair Sex-agenten Kim

Kim är vår Fair Sex-agent som sprider värderingar om sex på lika villkor och agerar visselblåsare för sexövergrepp på nätet.

Kim är ursprungligen en agent från Fair Sex: Nätverket, ett webbspel om mänskliga rättigheter. Hen har brutit sig ut ur spelet för att inta en mycket större arena – internet!  

Med sig har Kim många andra hemliga Fair Sex-agenter som samarbetar med varandra. Kim och agenterna vandrar på sociala medier med ett vakande öga och informerar, varnar och agerar när något går över gränsen med uppmanar även förövare att söka hjälp för sitt agerande.

Tipsa Kim när du ser eller misstänker något som du tror handlar om sexuella kränkningar eller sexövergrepp på Internet och sociala medier. Då kan Kim syna saken närmare tillsammans med våra Fair Sex-agenter för att sedan agera. Kim tipsar polis om det sker något brottsligt, men du som tipsar är alltid anonym. 

Kim finns där ute, du är inte ensam! 

”Allt började med webbspelet Fair Sex: Nätverket som står för mänskliga rättigheter. Här finns Kim som är en Fair Sex-agent som guidar oss när vi möter trafficking och våldtäkter. Kim öppnar upp för diskussion om Fair Sex - sex på lika villkor."

Jag finns här för dig online.

Se upp för...

Tipsa Kim!

När du ser eller misstänker något som du tror handlar om sexuella kränkningar eller sexövergrepp på Internet och sociala medier, tipsa Kim!  

 

Kim tipsar polis om det sker något brottsligt, men du som tipsar är alltid anonym. 

 

Du kan tipsa Kim på Facebook, Twitter, Instagram eller via mejl.

 

                

Vill du bli Fair Sex-Agent?

Vi håller på att rekrytera för fullt.
Skicka gärna in din ansökan till oss!

Först måste du gå en utbildning och godkännas av oss.

Börja med vår onlineutbildning - Fair Sex: Nätverket