Inspirerande kväll med Tomas Sjödin på Clarion Hotel Post

Under måndagskvällen den 25:e januari samlades 700 människor på Clarion Hotel Post i Göteborg för att lyssna till Tomas Sjödin, författare, krönikör och uppskattad föreläsare som berör med sina berättelser. Realstars är jätteglada att vi tillsammans med Räddningsmissionen var välgörenhetsorganisationer för eventet.

Eventet började med att Smyrna Symfoniorkester bjöd på klassisk musik och därefter höll Malin Roux Johansson, grundaren för Realstars, och Caroline Casco, projektledare på Räddningsmissionen, viktiga presentationer om hur vi tillsammans kan stoppa trafficking. Det blev en mycket inspirerande kväll med både bra och vitala ämnen som lyftes till ytan.

Tomas fick hela publiken att ryckas med i berättelserna om hans erfarenheter kring varför det är så viktigt att prioritera rätt i livet, att inte allt är inte nödvändigt att göra och att om man stänger dörren till något så öppnas faktiskt ofta en ny dörr. Dessa ord kan man knyta an till vad Caroline och Malin framförde, att vi vill stänga dörren till trafficking och därmed öppna upp till nya möjligheter för de utsatta. Att det är var och ens eget ansvar att ta ställning mot trafficking för att vi tillsammans ska kunna sätta stopp för det som ständigt pågår. Malin betonade efterfrågans betydelse för sexköpsmarknaden och om vi lyckas stoppa efterfrågan idag så skulle det inte finnas någon trafficking imorgon.

Vi sålde även snygga tygpåsar och T-shirts med viktiga budskapet Fair Sex i arbetet mot trafficking och det blev många intressanta och givande diskussioner i fikapausen. Intäkterna för kvällen gick till Realstars och Räddningsmissionen, vilket vi är otroligt tacksamma för. Vi vill med det här inlägget tacka Clarion Hotel Post för det fantastiska samarbetet som vi har med dem och ser fram emot fler event tillsammans.

Ett stort tack till Libris förlag, Dagen och Bilda som gjorde kvällen möjlig!

Malin Roux Johansson, Tomas Sjödin och Caroline Casco under fikapausen

Malin Roux Johansson och Maria Wallin vid RealStars monter

Sofia Blad och Jenny Gustafsson i RealStars snygga Fair Sex t-shirtar

Be Sociable, Share!