Elever på Borgarskolan i Gävle diskuterar kopplingen mellan hotellindustrin, turismindustrin, och trafficking

Onsdag den 14:e Januari var RealStars på Borgarskolan i Gävle med grymma elever som pluggar till hotell- och turismprogrammet. Under workshopen diskuterade och skrev eleverna på affischer om kopplingen mellan hotellindustrin, turismindustrin och trafficking. De framförde också förslag om hur branscherna och vi som individer kan ta en ställning mot trafficking och för Fair Sex.

IMG_5075

Under diskussionerna tog eleverna upp vikten av att träna hotell personalen hur de känner igen en förekomst av trafficking och hur de skulle reagerar (t.ex ringa polisen). Flera hotell samarbetar även idag med RealStars för att få stöd i detta arbete och ta krafttag mot trafficking och prostitution. Hotellen kommunicerar även sitt ställningstagande med ”Hotel Against Trafficking.”

Vi pratade också om hur vi alla kan göra en skillnad i våra dagliga liv, t.ex berätta för vänner och familj om trafficking frågan, samt bli involverad i RealStars verksamhet och bli Agent för Fair Sex: https://realstars.eu/fairsex-natverket/

Tack Borgarskolan, ni är stjärnor!

IMG_5082
Be Sociable, Share!