Caroline af Ugglas + RealStars + 18 oktober + Du = traffickingfritt Europa

18 oktober är det EUs antitrafficking-dag. Vi på RealStars uppmärksammar detta för femte året genom att bjuda in dig till en inspirerande dag. Här kan du, genom att köpa en exklusive tavla av artisten Caroline af Ugglas, vara med och stödja vårt envisa arbete för ett trafficking-fritt Europa. Målet är att sälja 50 tavlor. Trafficking är närmare än vi tror. Bara i Europa är så många som 700 000 människor fast. De flesta kvinnor och barn. Globalt är antalet traffickingoffer 27 miljoner (merparten för sexuella ändamål) och 27 procent av dem är under 18 år.

Efterfrågan och fagra löften. Det är inte konstigt att det är så många som utnyttjas – den som är i en utsatt position luras med fagra löften lätt in i prostitution och sexuellt slaveri. Några av de mest utsatta är unga människor, människor på flykt, människor i ekonomisk nöd och sexuella minoriteter. Efterfrågan är den främsta orsaken till att trafficking existerar och avkriminalisering av den globala sexhandeln leder till en ökad efterfrågan på sexköp och ännu mer trafficking.

Det effektivaste sättet att stoppa trafficking är att minska efterfrågan på sexköp, på ett europeiskt plan. Vi i den ideella organisationen RealStars agerar kraftfullt för en gemensam sexköpslag i hela Europa. Om du vill vara med och hjälpa oss är du hjärtligt välkommen till A-ramar i Göteborg, 18 oktober!

Malin Roux Johansson Grundare av RealStars

Den exklusiva Caroline af Ugglas-tavlan är framtagen i en begränsad signerad upplaga och är en stark symbol som gör skillnad. Under kampanjveckan och anti-trafficking-dagen säljer vi tavlan för endast 2 900 kr, istället för 3 900 kr.

Storlek: cirka 60×60 cm
Material: Canvas-print
Ram: 3D-kilram
Dag: 18/10
Tid: 11.00 – 17.00
Plats: A-ramar. I hörnet av Nordhemsgatan 13 och Första Långgatan
På programmet: bland annat Malin Roux Johansson, grundare av Realstars och Mats Paulsson, polisinspektör, polisens Människohandelsgrupp i Göteborg. Musik: Ulrika Neterdal och David Törnebäck.  Mingel, musik och lättare förtäring. Partners: Elanders, Marknadscheferna och A-Ramar
Real Stars tavla av Caroline af Ugglas

Be Sociable, Share!