Bli RealStars-volontär!

Tycker du också att det är helt galet att sextrafficking pågår? Vill du vara med och påverka för en bättre värld fri från trafficking? Då är volontärarbete hos oss på RealStars rätt för dig!

Vi välkomnar all hjälp vi kan få och söker dig som vill bidra med volontärarbete i Sverige. Att vara volontär hos RealStars innebär att du ger lite av din tid och ditt engagemang. Du bidrar i den mån DU kan.

Trafficking eller människohandel, som kan kallas vår tids slaveri, förekommer över hela världen. Under de senaste decennierna har den ökat i omfattning. Trafficking förekommer både mellan och inom länder. Alla länder drabbas och påverkas på olika sätt av trafficking. Därför arbetar vi med det positiva budskapet Fair Sex – sex ska ske på lika villkor och respekt, utan våld och tvång. För att vi ska kunna skapa förändring krävs det att aktivt arbeta för att få ut information, sprida kunskap och slå hål på de myter som finns om sextrafficking.  Vi behöver dig för att lyckas med detta!

Du hittar våra volontäruppdrag på volontärbyrån. Skriv till projektledare Alexandra Davidsson på alexandra@realstars.eu för mer information eller om du vill anmäla ditt intresse av att ingå i RealStars-teamet!

Be Sociable, Share!